ABS

Idag var en bra följd efter två slappedagar. Först ett ABS-pass och sedan en timme spinning. Dessutom kom vi upp i tid och tittade på filmen UPP och sedan gick vi en långrunda med Chelsie. Bra dag, kort och gott. Fick till och med pluggat lite. Inte helt fel. Lite tråkigt avslut på dagen dock. Stefan sitter och glor på fotboll. Blä! Men det kan han väl vara värd. Jag fick ju trots allt med honom på "sån där jävla gruppterapi" (ABS-passet) idag. LOL! Stackaren erkände motvilligt att det inte var så farligt som han trott. Fiiina magar kommer vi få. Eller kanske inte. Borde nog möblera om lite i dieten också. Varm choklad med rom och grädde varje kväll är kanske ingen nyttig kvällsmat? Nåväl, en sak i taget!




Snö + kullersten = SUG!

Lund är en fin stad. Den slår inte Helsingborg men ändå. Vacker arkitektur och lite gammeldags stämning med domkyrka och kullersten. Helt fantastiskt. På sommaren! 
Vad tänkte man på förr i tiden när de byggde vägar? Inte på mig i alla fall. Inte på mig och inte på någon annan kvinna heller för den delen. HUR kan jag förväntas gå mellan stationen och kulturanatomen i modeeniga klack-stövlar med snöslasktäckt kullersten under fötterna? Det tycks inte vara funkis att skotta kullerstenarna heller. Taskit läge Lund! Verry taskit läge.


Dextrosol; studentens bästa vän

Vissa är beroende av cigaretter, andra av heroin och en del av alkohol. Jag är beroende av lypsyl och dextrosol. (och Twilight med risk för att bli tjatig) Druvsocker gör nämligen så att det klingar till i skallen på mig. Rätt vad det är kan det kännas lite tungt i ögonlocken. Naturligtvis mitt under lektionen då läraren står och dömer med hökögon. Jag misstänker att det inte blir något plus i kanten om man sover under föreläsningarna. Då tar jag en dextrosol och schlång! så lyckas jag hålla mig vaken i fyra minuter till. En helt fantastisk känsla. Idag fick jag inte chansen att uppleva den dock eftersom lektionen var inställd. I vanlig fall hade den nyheten bringat en viss glädje till mitt hjärta. Men idag hade jag redan gått upp klockan 7, frusit, åkt tåg, frusit, väntat och frusit innan nyheten nådde mig. Blä! Läraren insnöad. Gick, frös, missade tåg, frös, väntade, frös och åkte hem igen. Aningen surmulet. Tur att jag kunde lyfta mig själv från the depts of despair, genom att ta en dextrosol.

P.S Notera rimmet i de första två meningarna.


Sick man... :(

Min första lediga helg på evigheter och vad gör jag? Jo, jag sitter på soffan och snortar Nasin 0,5 medan Dean Cain visar upp sitt blonderade hår under Extraavsnittet på Lois and Clark dvdn. Yiihaa! Ska snörvla ut i snödrivorna med lillan så hon får göra sitt. Sedan borde jag kanske avbeställa alla Twilightprylar jag precis råkade beställa för tusentals kronor. Bra idé! Is it a bird? Is it a plane? NO! It's en fet CSN-skuld!


RSS 2.0