Brigitte !!! (?)

Var på gymmet på Söder idag. Jag vet... men det är faktiskt sant. Min personliga tränare är kund på jobb. De tre andra personliga tränarna är också kunder på jobb. Hälften av medlemmarna är kunder på jobb. Jag svettas mer av att hälsa på folk än av löpbandet. "Hallå Konsum, ledig idag?"!
Hade med mig två kollegor dessutom. Vi har anmält oss till broloppet och tänker minsann visa vad en Konsumbrud går för! Trots att personligatränarkunderna skrattade åt oss när vi berättade.
Nåja. För att komma till saken. Jag har fått höra att jag liknar Mette Marit. Jag har fått höra att jag liknar hon den rödhåriga i ArkivX. Jag har fått höra att jag liknar den vita häxan i Narnia. Jag har fått höra att jag liknar Julianne Moore. Jag har till och med fått höra att jag liknar Paris Hilton. Ingen utav liknelserna tog jag som en komplimang. Men idag kom det senaste. En svettig tant på gymmet (kund på jobb naturligtvis) kom fram och talade om för mig att hon brukar titta på mig. "Jaha? Där ser man! Öööh...?" "Ja, du är så lik Brigitte Bardot!" Och detta säger hon till en svettig moi i stinkande träningsoutfit. Det, mina vänner, tänker jag ta som en komplimang! Eller vad säger ni?

 


Jag fick biljetter!!!!!

SMSet kom kl 09,26. "Hej! Nu är biljetterna släppta till New Moon. Köp/Reservera din biljett på... /SF Bio"
INGEN har kommit ur sängen i den hastigheten jag gjorde imorse.
INGEN dator har någonsin segat så mycket som min gjorde imorse.
INGEN har blivit så lycklig över att ha roffat åt sig två biljetter som jag blev imorse...!!!
Bara en halvtimme senare krashar (stavas det så?) hela SF-sajten pga alla Twilightfans. Men:

                                                                JAG HAR BILJETTER!!!

 



 


RSS 2.0