Kroppsidéal

Varför är en kvinna med runda höfter, små bröst och celluliter inte vacker i dag? Renoir och Zorn hade en helt annan syn på hur det skulle se ut. Vad hände med det vackra i att ha en stor rumpa? Hur kan man kalla kvinnor som Kim Kardashian och Beyonce tjocka? Jag sitter ibland och bläddrar motvilligt i en skvallerblaska på jobb. Den ena sidan efter den adra skriver om stjärnornas viktökningar och gropiga lår. Jag skulle offra mycket för Scarlett Johansson's kropp och hon ansés vara mullig! Jag undrar om jag skulle vara nöjd med det jag hade om jag faktiskt såg ut som henne. Tveksamt. Det ligger i vår natur att sträva efter det vi inte har. Varför måste det vara så? Plågsamma ideal!
I själva verket bodre jag tänka; Jag blir aldrig snyggare än jag är i dag...

  
Dagens Renoir-girl

Kommentarer
Postat av: Kriegler

Hemsk bild den där sista; anemisk benhög.

Tjejer ska ha hull. Kurvor. Volym. Inget snack om saken.



2011-01-28 @ 11:47:01
URL: http://www.flashback.org
Postat av: maja

jag har svaret: det heter ideal för att det ska vara svårt att uppnå, och idag är det lättare att tjocka på sig med alla goda cheez ballz, än att stay mager- there it is! Hade det varit svårt att få akne, hade det också varit trendigt;)

2011-01-30 @ 22:05:18
URL: http://maja1983.blogg.se/
Postat av: Kriegler

Säger bara allt om tillståndet i världen idag.;(

Fråga 100 normalt funtade män vad dem föredrar: benknotan ovan eller en fyllig, varm, läcker tjej; lovar att nästan alla svarar den sistnämnda.



Ni tjejer borde sänka alla prestationskrav och förvrängda ideal som ni brottas med och översköljs med från pk-media varje dag.



Inget är så attraktivt som en tjej som mår bra, ser ut att må bra och trivs med sig själv för den hon är och gör.



Pax Vobiscum!

2011-01-31 @ 12:17:21
URL: http://www.flashback.org
Postat av: maja

Kom igen nu, Anni! Du hade ju nästan börjat blogga igen. Nu har det gått flera dagar. Det enda sättet vi får reda på vad du sysslar med är ju genom att läsa din blogg eftersom vi aldrig hinner ses. Kööör!!!

2011-02-01 @ 11:29:31
URL: http://maja1983.blogg.se/
Postat av: maja

Anni- har gett dig en "blogaward". Gå in och "kopypejsta" den från min hemsida. Är under rubriken "Aaaw- har fått en bloggaward".

2011-02-11 @ 09:36:10
URL: http://maja1983.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0